Відома у вузьких колах модель Олена Бурчак, якій приписують пристрасний роман з грузинським і українським політичним діячем Міхеїлом Саакашвілі потрапила в ДТП в Москві, як повідомляє видання Politeka.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

Пригода сталася на 23 кілометрі Мінського шосе в столиці Російської Федерації. Відомо, що 27-річна модель на шаленій швидкості летіла по трасі на своєму Porsche та врізалася в Range Rover.

Після події дівчина заявила, що їй стало погано за кермом. Але медиків чекати не стала. Бурчак покинула місце аварії на чорному Maybach з охороною.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як раз таки 27 квітня вона похвалилася, як вона на Porsche Panamera катається на Кутузовському проспекті. Вже через деякий час вона потрапила в ДТП.

Пізніше дівчина опублікувала сторіз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де повідомила, що вона в повному порядку і подякувала всім за підтримку.

Але, як виявилося, ніхто особливо не переживав, судячи з коментарів під її фото. Навіть навпаки - дівчина отримала левову частку негативу у своїй адресу:

"Ко*чена", "У ДАІ теж чекають, після того, як втекли з місця ДТП", "Вона сама вас всіх Купить і продасть по три рази при чому", "По раздільонці на автоматі в 300 коней, будь-який півень вміє їздити, для цього мізків не треба", "Все класно, але навіщо хизуватися порушенням ПДР? Навіщо ? Від таких дій тільки принижується думка про Вас."

Варто відзначити, що відповідає Олена на коментарі в такий же хамській манері.

Модель Олена Бурчак негласно прославилася як «українська коханка Міхеїла Саакашвілі». Вона познайомилася з колишнім губернатором Одеської на закритій вечірці. Офіційних підтверджень роману з Саакашвілі не було, але чутки активно поширювалися.

Нагадаємо, Михайло Саакашвілі, якого позбавили українського громадянства, не має права в'їжджати в Україну.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Михайло Саакашвілі звернувся до можливого майбутнього Президента України Володимира Зеленського. Екс-Президент Грузії закликав Володимира Зеленського від початку починати знищувати корупційну гідру і не дати шансу кланам та баригам взяти реванш.

Також Знай.ua писав про те, що колишній Президент Грузії і екс-глава одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі звинуватив чинного Президента України Петра Порошенко у фабрикації кримінальних справ.