У Росії заповзятливі бізнесмени вирішили заробляти на людях з алкогольною залежністю. Так, останнім часом все частіше на вулицях російських міст можна помітити дивний, але цілодобовий автомат, де продають настоянку глоду всього за дві копійки.

"Поки кляті американці продають свій 7-й айфон, в Росії прогрес теж не стоїть на місці. Там розробили цілодобовий автомат з продажу настоянки глоду для алкашів "Боярка 24"" – написав український журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Якщо раніше купити препарат можна було тільки в аптеках, то тепер все набагато зручніше. Кидаєш дві монетки (всього 20 рублів!) і отримуєш фанфурик. Розробники "Боярки 24" скоро озолотяться. Свій винахід вони пропонують підприємцям усієї країни. Обіцяють, що апарат окупиться всього за місяць.

"На дворі складні часи, попит на лосьйони з боку споживачів зростає кожен день" - говориться в рекламному оголошенні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ось це я розумію тема! З такими апаратами насправді ніяка криза не страшна. Цікаво, як скоро дійде до Донецьку і Луганську? Там же справжній клондайк зараз. Санкції? Не смішіть нашу "Боярку 24"" – заявив з іронією Казанський.

Нагадаємо, що неприродна доброзичливість і фальшиві посмішки на роботі змушують людей більше вживати алкоголю, на відміну від їх більш невгамовних колег. Зазвичай вони працюють у сферах, де доводиться багато спілкуватися з людьми.

Як повідомляв портал Знай.uа, багато жителів Росії вважають, що пропагандисти приділяють занадто багато уваги Україні. Проте, деякі росіяни називають "українську тему" досить "актуальною".

Також портал Знай.uа писав, що в так званій "ДНР" критично не вистачає лікарів – це визнають самі окупанти. Про це розповів у Twitter український журналіст Денис Казанський, який зараз перебуває на окупованій російськими військами території.