У понеділок, 29 квітня, стало відомо, що у Токіо посилили заходи безпеки на території Імператорського палацу напередодні сходження на престол принца Нарухіто. Про це повідомляє Japan Times.

Так, співробітники сил безпеки детально вивчають всю територію палацу. Зараз на місці працюють кінологи. Також рови, якими оточений палац, водолази обшукали.

У четвер, коли наслідний принц змінить на троні імператора Акіхіто, безпеку на вулицях Токіо будуть забезпечувати кілька тисяч поліцейських.

Раніше з'явилася інформація про те, що біля шкільної парти принца Хісахіто, племінника кронпринца Нарухіто і онука імператора Акіхіто, були виявлені два ножі. Сам принц у цей момент перебував в іншій частині будівлі школи.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Акіхіто піде на спокій 30 квітня, а його спадкоємець зійде на трон 1 травня 2019 року. Після того, як кронпринц Нарухіто стане імператором, Хісахіто стане другим у черзі на престол після свого батька.

Зі зміною імператора в Японії почнеться нова ера. Зараз підходить до кінця ера Хейсей - "Встановлення миру", що почалася 8 січня 1989 року після смерті імператора Хірохіто, батька імператора Акіхіто. Нова ера, яка настане 1 травня 2019 року, отримає назву "Рейву" - "Прекрасна гармонія".

Нагадаємо, що між станціями метро "Лісова" і "Чернігівська" у Києві знаходиться неймовірний парк "Кіото", в якому була посаджена сакура, або японська вишня. Кожен рік люди прагнуть відвідати парк, щоб побачити неймовірну красу.

Як повідомляв портал Знай.uа, рейтинг найбільш "щасливих" економік очолив Таїланд, з трохи гіршими показниками на другому місці опинилася Швейцарія, Сінгапур і Японія ділять третє місце.

Також портал Знай.uа писав, що на американській військовій базі, яка розташована на японському острові Окінава, стався вибух. У таборі під назвою "Кемп Дзукэран" базувалася морська піхота.