У вівторок, 24 квітня, стало відомо про те, що у Франції переможниця найпрестижнішого конкурсу краси "Міс Франція" Морган Роллан загинула в страшній дорожно-транспортній пригоді. Про це повідомляє видання Ledaupine.

Трагедія сталася, коли 22-річна дівчина каталася на велосипеді з другом недалеко від міста Вошет в регіоні Луар. Тоді на дорогу раптово виїхав легковий автомобіль. Морган спробувала звернути з дороги, але потрапила під проїжджаючий повз трактор.

Уточнюється, що у дівчини зупинилось серце ще до того, як її доставили в лікарню. Медики констатували смерть красуні прямо на місці аварії. Інші учасники інциденту не постраждали.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

La région Rhône Alpes en deuil. C’est avec grande tristesse que nous apprenons le décès de Morgane Rolland, magnifique...

Geplaatst door Miss Isère Organisation op Zaterdag 27 april 2019

Раніше повідомлялося, що російська співачка МакЅим (Марина Максимова) 23 квітня їхала на зйомки нового кліпу і потрапила у страшну ДТП. Зірка вперше прокоментувала інцидент.

Співачка МакЅим мала намір летіти в Москву, щоб зняти там новий кліп "Абонент недоступний", але по дорозі в аеропорт стала учасницею великої аварії. 35-річна знаменитість згадала, що все відбулося за лічені секунди, і вона дивом залишилася жива.

Нагадаємо, що у Росії відбувся фінал конкурсу "Міс Росія 2019". Переможницею стала 20-річна Аліна Санько та її зовнішність тут же почали обговорювати в мережі. Крім титулу Аліна отримала грошовий приз у розмірі 3 млн рублів (приблизно 46 тисяч доларів) і право представляти Росію на міжнародних конкурсах краси.

Як повідомляв портал Знай.uа, модельєр Разван Чіобану помер у понеділок вранці, 29 квітня, в ДТП в окрузі Констанца (Румунія), після того, як автомобіль, яким він керував, врізався в кілька дерев. Його тіло було знайдено поруч з автомобілем.

Також портал Знай.uа писав, що манекенщик Талес Соарес (відомий також, як Талес Котта) впав на подіумі на Тижні моди в Сан-Пауло. До нього кинулися лікарі. Чоловіка госпіталізували, але лікарі нічого не могли зробити – він помер.