Скандальна російська співачка Юлія Чичеріна, яка активно підтримує бойовиків так званих "ЛНР" і "ДНР", обрушилася з критикою на адресу музиканта Андрія Макаревича. Хвилі образливих висловлювань учасник групи "Машина времени" заслужив за його реакцію на новину про спрощення отримання російського громадянтства жителям Донбасу.

"Турбота про громадянство жителів Донбасу, безумовно, зачіпає. Я от тільки думаю — може, спершу зайнятися життям сотень тисяч наших громадян, існуючих на теренах нашої країни без доріг, лікарень і шкіл, з сортирами у дворах? У порядку пріоритетів, так сказати", — написав Макаревич у Facebook.

Забота о гражданстве жителей Донбасса безусловно трогает. Я вот только думаю - может сперва заняться жизнью сотен тысяч...

Geplaatst door Андрей Макаревич op Zaterdag 27 april 2019

Через кілька днів Чичеріна відповіла Макаревичу "відром помиїв" з штампів російських пропагандистів і образ.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Я ось теж все думаю, може, піндосам спершу зайнятися життям мільйонів корінних мешканців Америки, звільнивши їх споконвічні зони проживання, або розселити з трейлерів свої найбідніші верстви населення, вирішити проблему своїх безправних нелегальних іммігрантів і безробіття, а потім пхати свої щупальця на Донбас?", — написала співачка у Instagram.

Юлія Чичеріна
Юлія Чичеріна

Далі Чичеріна назвала відомого музиканта "мажором з роздутим его", а отримання російського паспорта, за її словами, це "порятунок для своїх". Нібито, якщо Макаревич поїде на Донбас, він зрозуміє, навіщо жителям окупованих територій громадянство РФ.

"Якби хоч раз до Макаревича в кватирку залетіла б міна і він відчув би кожною клітинкою свого гниючого тіла потужний струс і контузію він заткнувся б раз і назавжди, хоча взагалі-то ледарі виродки швидко змінюють свою думку навіть після пари пострілів над головою", - написала прихильниця бойовиків.

Нагадаємо, скандальна російська співачка Юлія Чичеріна в черговий раз шокувала примітивним кліпом.

Раніше Знай.ua повідомляв, Цукерберг став на захист України і закрив Чичериній рот.

Також Знай.ua писав, соліст "Агати Крісті" підхопив маразм Чичеріної.