Перед святкуванням Дня Перемоги у Росії почали активно продавати георгіївські стрічки, але підійшли до цьому досить креативно. У місті Нижній Новгород місцевий житель знайшов у магазині символіку "великої перемоги" зі свастикою.

"Друзі! Як вам креатив "китайських товаришів". Це продається у магазині поруч з домом. І мені здається це... У загальному до зірки й стрічки - ніяких питань! Але от як бути з незрозуміло навіщо намальованою свастикою? Я посил зрозумів... Типу зірка розчавила фашистську погань, але як це виглядає ..... ;(((", - пише росіянин Олександр Дейч на своїй сторінці у Facebook.

Друзья! Как вам креатив " китайских товарищей" Это продается в магазине рядом с домом. И мне кажется это .... В общем...

Geplaatst door Alexander Deitch op Dinsdag 30 april 2019

Раніше повідомлялося, що співробітники прикордонного контролю в аеропорту "Київ", що в Жулянах, не пропустили громадянина РФ, який віз із собою валізу з георгіївською стрічкою.

Прикордонні служби встановили, що росіянин прилетів в Україну з приватним візитом. Він мав достатнє грошове забезпечення і зворотний квиток. Росіянин прилетів рейсом з Білорусі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На валізі у нього була прив'язана георгіївська стрічка.

Прикордонники відмовили йому у перетинанні державного кордону, а також заборонили в'їзд в Україну ще на 3 роки.

Крім того, лідер "Вуличного Фронту" Дем'ян Ганул заявив, що у минулі вихідні він разом зі своїми друзями зустрів у центрі Одеси двох осіб з забороненої символікою. На одному з хлопців була футболка з серпом та молотом.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За словами Ганула, патріоти провели з хлопцем "виховну бесіду", вилучивши футболку.

"Перш, ніж надягати щось подібне, подумай про близьких, може, ти їм ще потрібен?" - задається питанням Ганул.

Нагадаємо, українські захисники відправили відому "ополченочку" у пекло.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Росії організували конкурс ляпасів з 168-кілограмовим Пельменем.

Також Знай.uа писав, Нємцов передрік Путіну долю Гітлера за день до своєї смерті.