У понеділок, 6 травня, на військовій базі НАТО в Латвії біля російського кордону прогримів вибух.

В результаті померла офіцер армії Албанії, 32-річна Заріфа Хасаній. Двоє осіб поранено.

Про трагедію передає міноборони Албанії.

"Під час роботи з вибухівкою на базі НАТО Camp Adazi в Латвії стався нещасний випадок, в результаті якого загинула жінка-офіцер албанської армії, а ще двоє офіцерів отримали поранення. Інцидент стався в ході тренувальної місії ", — кажуть у міноборони.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Заріфа Хасанай була учасником місії НАТО в Східній Європі Enhanced Forward Presence, яка спрямована на протидію Росії. Двох постраждалих госпіталізували.

Варто нагадати, що Потужний вибух стався в центрі Києва в одному з переходів торгового центру Arena-City на вулиці Басейна, 2а. Постраждалих, на щастя, не виявлено. Як повідомляють очевидці, невідомий залишив в проході якісь речі, підпалив їх і втік. Охоронці центру оперативно зреагували на цю подію і загасили вогонь власними силами. Однак після вибуху на території розійшовся їдкий дим.

На місце події прибули також рятувальні служби та правоохоронці.

Взрыв в Арена Сити

Geplaatst door Информатор Киев op Maandag 6 mei 2019

В прес-службі столичної поліції повідомили:
"Зараз там працюють слідчо-оперативна група і вибухотехніки. Єдине, що ми можемо сказати — що це точно не вибухнув вибуховий пакет ніякої. За попередньою інформацією, там залишений предмет, схожий на дезодорант. Чому він вибухнув, - це вже встановлюватимуть експерти. Матеріали, вся інформація зареєстрована, проводиться перевірка"

Нагадаємо, Путін розірвав всі зв'язки з НАТО

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Росія загрожує Україні війною з участю НАТО

Також Знай.ua" писав про те, що У Чехії назвали головну загрозу НАТО