Новонародженому восьмому правнуку королеви Великої Британії Єлизавети ІІ дали ім'я.

У середу, 8 травня, принц Гаррі та Меган Маркл оголосили ім'я свого новонародженого сина. Первістка герцогів Сассекських назвали Арчі. Повне ім'я дитини — Арчі Гаррісон Моунтбаттен-Вінсдор (Archie Harrison Mountbatten-Windsor).

Новонародженого показали королеві Єлизаветі II. Про це повідомляється в Twitter королівської сім'ї.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Королеві і герцогі Единбурзькому представили новонародженого сина герцога і герцогині Сассексських в ​​Віндзорському замку. Пані Доріа Рагланд (мати Меган Маркл, - ред.) також була присутня. Герцог і герцогиня Сассексські раді повідомити, що назвали свого сина Арчі Харрісон Маунтбеттен-Віндзор ", - йдеться в твіті.

В Букінгемському палаці розповіли, що її величність та інші члени королівської сім'ї були в захваті від малюка. Арчі став 8 правнуком Королеви і сьомим у черзі на престол.

Варто зазначити, що майбутнє ім'я сина принца Гаррі викликало бурхливе обговорення, було багато різних прогнозів.

Так, букмекери прогнозували, що хлопчика назвуть Альберт, Артур чи Олександр.

Шанувальники принца Гаррі припускали, що новонароджений отримає ім'я Джордж або Джон. Такі прогнози будувались на дещо комічному "знаку".

Шанувальники вважали натяком, що під час першого виходу принца Гаррі до преси після народження сина за його спиною висунули голови два жеребця з такими іменами.

Нагадаємо, малюка принца Гаррі та Меган Маркл порівняли з його прабабусею, королевою Великобританії Єлизаветою II.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл вразила шанувальників першим виходом у люди після пологів.

Також Знай.ua писав принц Вільям позловтішатися над братом Гаррі з приводу народження сина.