У п'ятницю, 10 травня, в Свободненському районі Амурської області (Росія) стався обвал мосту.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Як говорять місцеві жителі, міст служив останнім часом для руху вантажівок, які й зруйнували споруду.

Місцеві кажуть, що винні у всьому будівельники.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ми живемо на берегах двох річок, і у нас два мости. Їх комісія в цьому році визнала аварійними. Виділили гроші і почали будувати об'їзний міст. Все б нічого, та ось будівельники начудили: труби поклали на березі річки Ора, а русло засипали піском. Річка, природно, чинила опір такій неповазі й вирішила промити своє русло. Тоді 8 травня наші будівельники вирішили заново засипати русло і почали возити пісок КамАЗами через аварійний міст, де є обмеження 6 тонн. І в підсумку провалили його", – розповіли люди.

Тепер виходить, що люди відрізані від інших населених пунктів та бідкаються, як тепер діставатися до роботи, ринку і т.д.

Вже напередодні обвалу було зрозуміло, чим усе обернеться. Було видно, що опори ледь тримаються і споруда от-от рухне, проте влада не вжила жодних заходів з украплення конструкції.

У мережі вже відреагували на ситуацію. Люди в коментарях виміяли традиційно висміяли дороги та тих, хто їх будує, назвавши "дурнями", а також іронічно порадили об'їжджати по новому Кримському мосту.

Нагадаємо, російський науковий співробітник Інституту водних проблем висунув вердикт Кримському мосту та вказав на головну проблему та причину падіння "путінької гордості".

Як повідомляв портал Знай.ua, Російська Федерація з черговим мостом зганьбилась на весь світ. Довели, що з РФ працювати не можна.

Також Знай.ua писав про те, що під Кримський мостом виявили вибухівку. Знахідка пролежала на дні моря близько 75 років.