Після народження первістка в сім'ї Меган Маркл розгорівся скандал. Мати герцогині Сассекской заявила, що її колишнього чоловіка не можна підпускати до новонародженого онука Арчі, передає the Mirror.

Рослин Маркл вперше зважилася розповісти подробиці спільного життя з батьком Меган, Томасом Маркл. Вона заявляє, що він був жахливим батьком і мало цікавився своїми маленькими дітьми.

Жінка вирішила застерегти Меган від ідеї помиритися зі своїм батьком для того, щоб той зміг проявити себе як дідусь для Арчі. Вона відчуває, що з роками він ніяк не змінився.

Рослин стверджує, що під час їх спільного життя він зраджував їй навіть з її родичкою. Також чоловік дозволяв собі ображати її, морити голодом, що їй доводилося красти в магазині, щоб поїсти. Сам Томас заперечує всі звинувачення проти нього.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

"Знаючи Тома так само, як і я, Меган була б дурепою, щоб пускати його в своє життя. Неодноразово він показував Меган, що йому не можна довіряти. Вона повинна знати це і зараз. Я не кажу з гіркотою, моє життя змінилося багато років тому, а із-за неспокою", - заявила Рослин.

Жінка переконана, що маленький Арчі заслуговує того, щоб виховуватися у щасливій родині. Враховуючи те, що Те був жахливим батьком, то він не зможе стати чудовим дідусем.

Мати Меган пояснила, що вони одружилися, коли вона завагітніла першою дитиною. Тоді вона сиділа вдома з дитиною, а він став єдиним годувальником у родині.

"Але для нього його гроші були тільки його. Всякий раз, коли я просила грошей, щоб нагодувати дітей або купити підгузники, він кричав: "Отримай чортову роботу", а потім сміявся", - каже жінка.

Нагадаємо, син Маркл залишиться без самого головного.

Як повідомляв Знай. ua, Британію сколихнув скандал після народження сина Меган і Гаррі.

Знай. ua писав, що нумеролог побачила долю сина Меган Маркл.