Офіційний представник Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова назвала переговори Сергія Лаврова і держсекретаря США Майка Помпео дуже конструктивними. Про це вона сказала журналістам у Сочі.

Відео зустрічі прес-секретаря МЗС Росії з Помпео показали в мережі.

Марія Захарова

Уважні громадяни звернули увагу, як при цьому поводилася Захарова. Це активно почали обговорювати в мережі.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"А покажіть ватці, як путенська ман***шка лабузниться перед високопоставленим американцем. І порівняйте з тим, що вона говорить ватці про США", - коментують під відео в Twitter, де Захарова щось говорить Помпео, при цьому активно жестикулюючи руками.

"Хода ...Жлоб-ескорт. Їй 0.5 нефільтрованого в руку, і образ завершений".

"Що на ній надіто ?! Це опудало - офіційний представник МЗС РФ ?! Невже бабла не вистачає знайти стиліста, якщо у самій мізків немає, це ж опудало городнє просто ..".

"Щось вона з бодуна вискочила в кухонному халате. Від приходу до прикида - один крок".

"От жеж Баба Яга", - коментують користувачі.

Варто додати, що переговори глави МЗС РФ і держсекретаря США Захарова назвала дуже конструктивними.

"Все один одного чули і гранично точково, і, хотіла б раз підкреслити, конструктивно обговорювали навіть те, що ніколи за останні роки не викликало розуміння про спільність підходів, це точно", - сказала вона.

Нагадаємо, президент Володимир Путін підняв у небо шість винищувачів. Так його супроводжували під час польоту в Астраханську область.

Як повідомляв портал Знай.ua, Путін готує масштабну війну. Військове керівництво Росії прийняло рішення про обов'язкову паспортизацію окупаційно-терористичних бандформувань Донбасу.

Також Знай.ua писав про те, що ЗМІ поширюють інформацію про те, що російська спортсменка Аліна Кабаєва, якій давно приписують роман з Володимиром Путіним, нібито народила двійню в одному з пологових будинків Москви.