Відома телеведуча з Колумбії Джина Калдерон зробила операцію зі збільшення сідниць, однак була дуже розчарована результатом.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, за словами дівчини, на хірургічне втручання вона зващилась цілих три роки тому, проте відразу ж після операції у неї почались серйозні проблеми зі здоров'ям.

При цьому для того щоб застерегти від помилки зірка записала спеціальне відеозвернення до інших дівчат.

Калдерон відзначила, що навіть після видалення імплантів з сідниць, вона страждає від фіброзу. Зірка прямо заявила, що вживлені у її тіло імпланти були отруйними і завдали чимало шкоди організму.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Адже після їх видалення у сідницях дівчини залишились ущільнення, що більше схожі на великі кульки.

"Лікар вже вийняв з мене майже 80 відсотків цієї отрути, і мені набагато краще, але терапія триває", - розповіла Калдерон.

За словами дівчини, вона зважилась на подібну операцію задля підняття власної самооцінки. Адже цілих 17 косметичних процедур не дали жодного очікуваного результату.

"Навіть не думайте вводити сторонні речовини в сідниці", - закликала вона в публікації.

Варто нагадати, що Кйлі Дженнер є успішною дівчиною, яка займається бізнесом і лідирує в рейтингу Forbes. В клані Кардашян вона зуміла обійти за кількістю заробленого навіть Кім. При всьому цьому, дівчині трохи більше 20 років. Кілька років тому дівчина запустила свою лінійку косметики Kylie Cosmetics. Але, незважаючи на любов до макіяжу, Дженнер іноді відпочиває від нього.

Нагадаємо, зірка 80-х Крісті Брінклі повернулася на театральну сцену з бродвейським мюзиклом "Чикаго", в якому вона грає роль Роксі Харт. Відзначається, що на сцені вона постала у ефектному образі. На ній можна було помітити чорне атласне плаття Ромпер з глибоким декольте, прозорому топі, колготка і сріблястих туфлях.

Як повідомляв "Знай.ua", вчені розповіли про продукти, які подарують жінкам вічну молодість.

Також "Знай.ua" писав, що 29-річна вінничанка Надія Щербань, яка завоювала звання власниці найбільших натуральних грудей в Україні, нещодавно знялася в новому проекті.

Зеленський проти ВРУ: як Порошенко "кував перемогу" Зе. Пальчевський