Королева Великобританії часто вражає прихильників неймовірними образами. Яскравим був і вихід на весіллі двоюрідної племінниці, леді Габріелли Вінздор.

Західні ЗМІ повідомляють причину такого яскравого вигляду. Вважається, для того, щоб невеличку за зростом Єлизавету II змогли побачити її шанувальники серед натовпу, вона підбирає яскраві образи. Своєму фірмовому стилю вона не зрадила. І на весіллі двоюрідної племінниці, леді Габріелли Вінздор, яка сьогодні пішла під вінець, з’явилась у ефектноому вбранні кольору фуксії.

Варто зазначити, що весілля 37-річної леді Габріелли Віндзор та 44-річного Томаса Кінгстона відбулось у каплиці Святого Георга у Віндзорському замку, де раніше одружувалась Меган Маркл і принц Гаррі, а також принцеса Євгенія та Джек Бруксбенк. На невеличку весільну церемонію прибули тільки найближчі родичі новоспеченого подружжя. Королева разом зі своїм чоловіком принцом Філіпом теж відносяться до найближчих і були присутні на важливій події.

Черговим виходом королева затьмарила навіть наречену. Вона обрала чарівний образ кольору фуксії. На королеві ідеально виглядало твідове пальто нижче колін, квіткова сукня і традиційний капелюшок з квітковою композицією та білі рукавички. Її look традиційно завершили чорні туфлі на низькому ходу і така ж сумочка. Доповнили образ чарівні перлові коралі з сережками та брошка. 93-річна Єлизавета II виглядала на відмінно - дуже ефектно і водночас стильно.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Меган Маркл змусила королеву Єлизавету порушити правила: вперше за всю історію.

Через Меган Маркл британська королева Єлизавета ІІ порушила протокол. Про це розповіли в новому документальному фільмі Кеті Ніколл "Меган Маркл: фільми, шлюб і материнство".

Як повідомляв портал Знай.ua, принц Гаррі розповів про труднощі у перші дні батьківства.

Також Знай.ua писав про те, що Меган Маркл та принц Гаррі знову можуть порушити віковічну традицію королівської родини.