Аеробус 330 китайської авіакомпанії "Хайнань" опинився у патовій ситуації. Двигун літака відмовив у небі на підльоті до аеропорту Пулково (РФ). Про це повідомляють російські ЗМІ, пише Політека.

Відомо, що на борту було 251 людина. Літак прямував з Пекіна до Петербургу. Відомо також, що спочатку пілот запідозрив, що двигун загорівся, але пізніше ця версія не підтвердилася:

"При підході на посадку в аеропорт Пулково екіпаж рейсу Пекін - Санкт-Петербург запросив аварійну посадку в згідно з відмовою одного з двигунів", - повідомили в Пулково.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Наголошується, що аеропорт оперативно прибула аварійно-рятувальна команда. Літак благополучно приземлився і встав на місце стоянки.

Місцеві медики і поліція повідомили, що ніхто не постраждав в результаті НП.

Нагадаємо, Мексиці розбився вертоліт Мі-17, який за попередніми даними належав військово-морському флоту Росії.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Наголошується, що на сторінці ВМФ Мексики зазначається, що аварія вертольота сталася в районі Вельє-Верде, який знаходиться в штаті Сан-Луїс-Потосі. При цьому про ймовірні причини катастрофи поки відомо дуже мало.

Нагадаємо, просять заборонити польоти на літаку Sukhoi Superjet загоряння якого забрало життя як мінімум 41 людини в Шереметьєво.

Раніше Знай.ua повідомляв, основною причиною загибелі людей хвостовому відсіку "Superjet-100" стала спроба деяких пасажирів дістати з багажних полиць свої речі.

Також Знай.ua писав у мережі з'явилося відео, як працівники аеропорту "Шереметьєво" відреагували на палаючий літак "Superjet-100".