У Сполучених Штатах Америки вирує неймовірна за своєю потужністю негода. Багато людей залишилися без житла і були позбавлені доступу до цивілізації.

Про це стало відомо завдяки повідомленням інформаційного агентства АР, пише портал "Політека".

"Швидкість вітру в окремих регіонах країни досягала 264 км/год. Хаос тривав кілька хвилин", - повідомляють журналісти.

Наслідки торнадо у США

За інформацією Національної метеорологічної служби США, торнадо накоїв бід відразу в декількох штатах – постраждали Індіана, Колорадо, Огайо, Айова, Небраска, Іллінойс, там знеструмлено близько 68 тис. будинків.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Відомо, що в Огайо оголошено надзвичайний стан, а саме в трьох постраждалих округах. Також відомо, що закрито міжнародний аеропорт "Канзас-Сіті". Країна тужить за загиблими, національні телеканали озвучили сумні цифри: "щонайменше, п'ять людей загинули в результаті погодних проблем".

Стихія зруйнувала будівлі, житла, місцеві лікарні переповнені постраждалими - хтось отримав серйозні поранення, хтось до жаху наляканий.

Нагадаємо, погода на Трійцю змусить повірити в Бога: страшний потоп і спека до +30.

Як повідомляв Знай.uа смертоносні торнадо спустошують країну: дев'ять трупів за тиждень.

Знай.uа писав, погода на тиждень: літо не поспішає в Україну, допоможуть окуляри і парасолька.