Російські ЗМІ вирішили розсекретити причини високого рейтингу Володимира Путіна в Росії, а також - успіх інших держслужбовців вищої ланки. Відомо, що президент Росії звертається за порадами і допомогою до православного старця духівника патріарха РПЦ Кирила Ілія, повідомляє видання "Українська правда".

Володимир Путін
Володимир Путін

"Головним вважають старця Ілія (Ноздріна), духівника патріарха. Чиновники чекають від нього не тільки зцілення та пророкування майбутнього, але і реальної допомоги в підтримці рейтингу Володимира Путіна".

Один з чиновників зізнався, що коли приїхав до Ілія, то застав велику чергу людей "з керівництва країни". Зі старцем спілкується найближче оточення Дмитра Медведєва.

Очевидці називають відразу кілька колишніх і діючих глав регіонів, які "стоять у черзі до Ілія": колишній губернатор Волгоградської області Анатолій Бровко губернатор Калузької області Анатолій Артамонов, голова Брянської області Олександр Богомаз, виконуючий обов'язки губернатора Петербурга Олександр Бєглов та заступник повпреда президента в Центральному федеральному окрузі Вадим Потомський.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков підтвердив, що такі зустрічі були, але вони носили нерегулярний характер. Також відомо, що кілька разів Ілій сам приїжджав до Адміністрації Президент РФ. Відомо, що старець відкрито підтримує Володимира Путіна, а також був знайомий і з втікачем екс-президентом України Віктором Януковичем - старця просили вплинути на нього в 2013 році, коли любитель страусів хотів підписати договір про асоціацію з ЄС.

Нагадаємо, стало відомо про черговий "ракетний інцидент" у Росії, унаслідок якого могло загинути багато мирних людей.

Раніше повідомлялось, що Президент РФ Володимир Путін заявив про відновлення розробок ракет, заборонених Договором про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності.

Також, на території анексованого Росією Криму Чорноморський флот почав "тренування" з нанесення ударів по морських цілях.