29 травня в районі мису Кейп-Мей на узбережжя штату Нью-Джерсі в океан впав одномоторний літак. Про це розповіли в Ей-бі-сі, посилаючись на представника Берегової охорони США.

Авіакатастрофа сталася близько полудня в середу, 29 травня. Відзначається, що очевидцям трагедії вдалося зняти останні секунди польоту.

За інформацією, літак летів на висоті кількох метрів над океаном, а потім впав у воду. До місця події вже прибули два катери Берегової охорони, а також рятувальний вертоліт. Дані про численність загиблих і про причину катастрофи поки що не розголошуються.

Нагадаємо, аеробус 330 китайської авіакомпанії "Хайнань" опинився у патовій ситуації. Двигун літака відмовив у небі на підльоті до аеропорту Пулково (РФ).

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, латиноамериканський співак Габріель Дініз загинув в авіакатастрофі. Він поспішав на день народження до коханої дівчини.

Також портал Знай.uа писав, що українська авіакомпанія МАУ відреагувала на ситуацію, де літак злетів без пасажирів, які вчасно пройшли реєстрацію.