Старший син російського олігарха Романа Абрамовича Аркадій вкрай рідко виходить у світ. Адже на відміну від багатьох представників золотої молоді, він не любить відвідувати гучні тусовки. Про це пишуть росЗМІ.

Відомо, що Абрамович-молодший закінчив університет у Бостоні і з дитинства займається бізнесом. За даними Forbes, в 2015 році йому належало 40% акцій компанії Zoltav. Крім того, Аркадій був у відносинах з Сашею Новікової — донькою ресторатора Аркадія Новикова, але через рік пара розлучилася.

Нещодавно Аркадій разом з батьком був на фіналі Ліги Європи в Баку. Багато хто не впізнав спадкоємця російського олігарха. На фото можна помітити, що мільйонер відпустив бороду і подорослішав.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, що новим спонсором Радикальної партії Олега Ляшка може стати колишній президент України Петро Порошенко або олігарх Ігор Коломойський.

Як повідомляв портал Знай.uа, олігарх Ігор Коломойський розповів журналістам, що у нього збереглися хороші особисті стосунки з президентом України Володимиром Зеленським.

Також портал Знай.uа писав, як заповідна земля під Києвом вартістю в десятки мільйонів доларів безкоштовно перетворюється на територію для заміських маєтків по типу Межигір'я.