Відома індійська актриса Пріянка Чопра встала на захист герцогині Сассекської Меган Маркл, яку цькують у мережі за те, що вона не британка.

У своєму недавньому інтерв'ю Чопра заявила, що навколо молодої мами Меган Маркл ходить стільки брудних пліток і чуток тільки тому, що вона не догодила світовій громадськості своїм походженням. Як відомо, герцогиня Сассекська - американка і наполовину темношкіра.

"Це расизм, безсумнівно. Але якщо хтось може з цим впоратися, то це Меган... Краса Мег в тому, що вона залишилася собою, пройшовши через все це", – сказала Пріянка Чопра про свою подругу.

Також вона додала, що Маркл зберегла усі свої хороші якості після того, як стала членом королівської родини. Чопрі як нікому це відомо, адже вони з майбутньою герцогині дружили ще під час її акторського минулого.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Нагадаємо, Єлизавета II і Міддлтон влаштували фурор на "вечірці Трампа".

Раніше Знай.uа повідомляв, почерк видав секрети Меган Маркл, Кейт Міддлтон і леді Ді.

Також Знай.uа писав, Меган Маркл і принц Гаррі публічно підтримали ЛГБТ-спільноту.