В невеликому містечку Данбері (США) літак врізався у дах житлового будинку.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, пілот не впорався з керуванням маленького планерного літака і врізався у покрівлю. У момент зіткнення у будівлі знаходилася жінка. На щастя, вона не постраждала, і відбулася лише ссаднимами. Пілота, який отримав кілька травм, госпіталізували з місця події. Поліцейські з'ясовують причини авіакатастрофи.

Нагадаємо, у середу, 29 травня близько 12 години ночі під час навчально-тренувального польоту розбився військовий вертоліт Мі-8. У результаті авіакатастрофи загинули четверо військовослужбовців зі складу 16-ї окремої бригади армійської авіації Сухопутних військ ЗСУ.

Раніше Знай.uа повідомляв, 29 травня у районі мису Кейп-Мей на узбережжі штату Нью-Джерсі в океан впав одномоторний літак.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Також Знай.uа писав, росіянин влаштував бійку та істерику в салоні літака. Його не вдавалося заспокоїти і екіпаж прийняв рішення повернути лайнер в аеропорт.