У Росії встановили надгробок президенту країни-агресора Володимиру Путіну.

Пам'ятник поставили у російському місті Вороніж, фото якого і з'явилися у соціальних мережах.

"У Воронежі встановили "надгробок" Путіну. На епітафії написано: "Путін В. В. казковий злодій і брехун, політичний труп 1952-2019", - йдеться в дописі.

Як видно на фото, на надгробку розмістили портрет російського президента, та його "роки життя" – 1952-2019. Поки невідомо, хто причетний до такої "акції".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше схожі надгробки Путіну встановлювали у Єкатеринбурзі, Санкст-Петербурзі і Набережних Челнах. Зазначимо також, що у Росії з'явився новий закон про неповагу до влади, тому авторів пам'ятнику можуть притягнути до відповідальності.

Нагадаємо, президент країни-агресора Путін привітав Аллу Пугачову з 70-річчям, що обернулося шквалом знущань в соціальних мережах. Російський лідер прибув на свято і розсипався в привітаннях перед Аллою Пугачовою, яку він називав покорителькою естрадного Олімпу і володаркою всенародної слави і любові.

Як повідомляв портал "Знай.uа": президент Росії Володимир Путін знову зганьбився на весь світ. На цей раз російський лідер потрапив у неприємну ситуацію під час зустрічі з президентом Естонії Керсті Кальюлайд.

Також "Знай.uа" писав, що найбільший жах Путіна показали одним малюнком: світ давно здогадувався.