Світ буквально підірвав серіал "Чорнобиль", який розповідає про події в Україні 1986 року. Продукт американського каналу HBO очолив список найпопулярніших серіалів всіх часів, що ніяк не дає спокою Росії.

Так, російські киношники вирішили зняти свою версію трагедії на Чорнобильській АЕС. Як повідомляють місцеві ЗМІ, зйомки серіалу пройдуть в місті Курчатов Курської області, де все ще працює АЕС, побудована за тим же проектом, що і в Прип'яті. У Росії вже навіть оголосили кастинг масовки на 7 червня.

Чорнобиль, евакуація
Чорнобиль, евакуація

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Для зйомок у проекті шукають людей з 6-льотного по 80-річний віку. На ролі солдатів можуть претендувати чоловіки від 18 до 35 років. Зйомки заплановано на 18-28 червня цього року.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Режисерське крісло займе популярний російський актор Данило Козловський, продюсером стане засновник телеканалу 1+1 Олександр Роднянський.

кадр з фільму "Чорнобиль"
кадр з фільму "Чорнобиль"

Сюжет крутиться навколо інженерів ЧАЕС, які спускалися в затоплені приміщення реактора після аварії. Основним персонажем буде агент КДБ, а головним антагоністом, на думку інсайдерів, виявиться ЦРУ.

Нагадаємо, у Чорнобильській зоні побачили неймовірне.

Раніше Знай.uа повідомляв, українцям показали перший трейлер "Захара Беркута".

Також Знай.uа писав, ким були перші ліквідатори Чорнобиля, що стали героями мимоволі.