Святкування Ураза-байрама в одному з міст Росії ледь не перетворився на масову бійку. Люди лізли і розштовхували один одного, щоб отримати заповітну тарілку з їжею.

Інцидент стався у російському місті Набережні Челни, де на свято з конкурсами та концертом люди буквально штовхалися і були готові битися за їжу.

Цей курйозний випадок є не єдиним, коли росіяни готові лізти один одному на голову заради безкоштовної їжі. Так, найяскравішим був випадок в Ставрополі, де городян ан свято Масниці пригощали млинцями прямо з лопати.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше повідомлялося, що російська реклама ресторану підірвала мережа дивним креативом. Так, у мережі показали білборд з міста Волгоград, на якому рекламують ресторан української кухні "Шинок". Відповідний знімок з'явився в акаунті в Twitter "Фашик Донецький".

У публікації видно, що реклама пропонує росіянам скуштувати українських страв прямо з звичайної садової лопати. Сиру картоплю в землі назвали "смаком з дитинства".

Дивний знімок викликав бурхливі обговорення в мережі. Так, користувачі уїдливо його комментириуют, висміюючи креатив від російських маркетологів.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, безглуздий тролінг над українцями обернувся для росіян скандалом.

Як повідомляв Знай. ua, у Вінниці влаштували стовпотворіння в черзі за "солдатською кашею".

Також Знай. ua писав, що жадібні до халяви росіяни озвіріли.