В Росі розбився літак, у повітряного судна відмовив двигун.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на прес-службу Південного слідчого управління на транспорті.

Чергова катастрофа з легкомоторним літаком сталася в Новокубанському районі Кубані.

В результаті постраждав пілот судна.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За даними джерела, причиною аварії стали проблеми з двигуном. На момент катастрофи в літаку знаходився один пілот.

Наразі розпочали дослідчу перевірку, а за її результатами буде прийнято процесуальне рішення.

А нещодавно літак впав у штаті Коауїла на півночі Мексики. Він, імовірно, не впорався з керуванням і врізався в землю на дуже високій швидкості. Жертвами трагедії стали троє членів екіпажу і 10 пасажирів. За оцінками фахівців, швидкість повітряного судна в момент зіткнення із землею могла становити до 400 км/год.

Нагадаємо, у вівторок, 4 червня, о 18:07 у Таллінні здійснив аварійну посадку літак естонської авіакомпанії Nordica. Як стало відомо, судно з пасажирами здійснювало рейс з Києва. Причиною екстреної посадки стало руйнування покришки шасі.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Індії в понеділок, 3 червня, зник з радарів військовий літак Ан-32. На борту було восьмеро членів екіпажу і п'ять пасажирів.

Також портал Знай.uа писав, що компанія Boeing у комісії з Федеральним авіаційним управлінням США виявили дефекти деталей на літаках 737 NG і 737 MAX.