В російському аеропорту Шереметьєво сталася нова НП. Один з терміналів аеропорту в Москві залило водою.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

У терміналі спрацювала пожежна безпека, тому зі стелі протягом півгодини лилася вода. Очевидці зняли усе на відео.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На опублікованих з місця події кадрах видно, що співробітники аеропорту не справляються з НП, хоча і залучили до ліквідації наслідків спецтехніку.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пасажирам довелося з багажем у руках пересуватися по калюжах. Пізніше стало відомо, що через затоплення відбулося кілька коротких замикань. Через це була паралізована робота поїздів. Вони перестали ходити між терміналами.

Нагадаємо, просять заборонити польоти на на літаку Sukhoi Superjet, загоряння якого забрало життя як мінімум 41 людини у Шереметьєво.

Раніше Знай.ua повідомляв, основною причиною загибелі людей хвостовому відсіку "Superjet-100" стала спроба деяких пасажирів дістати з багажних полиць свої речі.

Також Знай.ua писав, у мережі з'явилося відео, як працівники аеропорту "Шереметьєво" відреагували на палаючий літак "Superjet-100".