Віктор Комаров відправився в сонячну Бразилію, де відшукав маленького хлопчика з неймовірним талантом.

7-річний Марко Антоніо, вже здобув славу футбольного генія, а його дорослішання чекають в найбільших європейських клубах. Його називають "другим Пеле" і феноменом. Хлопчик сором'язливий, але вже мріє стати півзахисником в футбольному клубі "Ювентус". Незважаючи на недитячі успіхи, значну частину життя хлопчика займають візити до лікаря. У нього виявили рідкісне захворювання, яке неможливо повністю вилікувати. Дмитро Комаров також відвідав героя минулих випусків програми, юнака Адріано. Свого часу провідний умовив хлопця вийти з кримінальної компанії і займатися футболом, а не торгівлею наркотиками. Але Дмитро дізнався, що Адріано знову в небезпеці.

Марко Антоніо складно не помітити, серед своїх однолітків він найбільш низенький, але майстерності у Маркіньйо побільше ніж у багатьох дорослих футболістів. Тато розповідає, що його син грає у футбол набагато краще і талановитіше за своїх однолітків. Марко - найрезультативніший бомбардир в своїй команді, виконує фінти Мессі і Неймара. А його точності удару позаздрять багато хто. Саме за ці заслуги він був удостоєний честі вийти на поле за руку зі своїм кумиром Фалькао.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тато маленького Марко розповідає, що їх запрошували до Книги рекордів Гіннеса, але вони відмовилися.

"Нам це нецікаво. Ми ного тренуємося кожного дня, допізна займаємося на полі. Нам просто ніколи"

Найбільше хлопчик любить набивати м'яч і з радістю робить це на тренуваннях. Але ось на камеру вихвалятися він не особливо прагне.

"Чому я повинен робити це на камеру? Я не хочу" - зітхає малюк.

Ведучий зазначає, що незважаючи ні на що, Марко веде себе вже як маленька зірка і батько підтверджує, що це так і є. Але син все одно нервує перед камерою через сумний випадок, коли його виступ на телебаченні скасували.

Нагадаємо, Комаров та Кучеренко розкрили секрет таємного одруження: "У нас була класна відмазка".

Як повідомляв Знай. ua Комаров нарешті розкрив деталі весілля, вінчання і медового місяця.