Туристки з Великобританії під час Євробачення-2019, яке проходило в Ізраїлі, приїхали в заброньований готель і виявили на його місці занедбаний будинок.

Власниця готелю B&B Крістін Сіллман та її дочка Тоня, 51 рік, зарезервували "Royal Jaffa" в Тель-Авіві з 16 по 18 травня, побачивши рекламу, яка показувала завидне розташування у старому місті та номери з телевізорами з плоским екраном, ванними кімнатами та видом на море. Крістін і Тоня вирушили в Тель-Авів, попередньо забронювавши на Booking.com. Вони хотіли відвідати міжнародний конкурс Євробачення, пише Daily Mail.

Мати і донька, які забронювали чотиризірковий готель на пляжі на міні-перерві в Ізраїлі, були шоковані, виявивши, що це була занедбана руїна. Люди заплатили 120 фунтів стерлінгів за ніч, але по приїзду туристки виявили не впорядковану готель, а пусте занедбаний будинок з розбитими вікнами і сходовим майданчиком.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Але вони прибули у їхньому 120 £-за-ніч accommodation щоб знайти порожню, покинуту будівлю з трапами піднімаються проти руйнуючих стін, вікон з ніяким склом та польотом вхідних заходів що не призвели до ніде.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Це був не зовсім той пляжний готель з балконами, що виходять до моря, який ми очікували", - розповідає туристка.

Нагадаємо, серіал "Чорнобиль" віl НВО спровокував туристичний бум: чим насправді притягує "мертва зона".