Сина Дональда Трампа жорстко принизили в одному з популярних закладів. Президентський син вважає, що це огидний вчинок, а у жінки якісь явні проблеми з емоціями.

Інцидент, який отримав широкий резонанс стався в чиказькому коктейль-барі Aviarу. Там просто в обличчя сину Дональда Трампа Еріка плюнула співробітниця.

Сталося це несподівано для всіх, повідомляють американські ЗМІ.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дональд Трамп - президент США

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Секретна служба швидко зреагувала та хулыганку було затримано. Офіційний представник поліції Чикаго Ентоні Гульельми заявив, що на місце події виїжджали поліцейські, щоб допомогти Секретній службі.

35-річний Ерік Трамп назвав вчинок жінки "огидним" і додав, що, на його думку, у неї "якісь явні проблеми з емоціями".

Також у тому, що трапилося, він звинуватив демократів.

"Демократична партія проповідує терпимість, але це ще раз демонструє, що у них все погано з ввічливістю. Якщо людина настільки хворий, що готовий плюнути іншого обличчя, це лише підкреслює їх відчай і той факт, що ми перемагаємо", – підкреслив Ерік Трамп.

Дональд Трамп з дітьми

Додамо, що затриману працівницю бару незабаром відпустили. Адміністрація закладу усунула її від роботи і заявила, що проводить службове розслідування.

Видання також повідомляє, що Ерік не буде висувати проти хуліганки звинувачення.

Нагадаємо, у Японії відбулась зустріч Трампа з Путіним. Про що домовились глави найбільших країн?

Як повідомляв портал Знай.ua, коли та як може відбутися зустріч Володимира Зеленського з Дональдом Трампом. Та що цьому заважає?

Також Знай.ua писав про те, що в Америці стартувала передвиборча кампанія Дональ Трампа. Що цього разу обіцяє народу президент?