У Росії природна стихія змусила евакуювати вже 13 населених пунктів. Підтопленими виявилися міста в Тулунском районі Іркутської області. Місто Тулун і Тулунский район Іркутської області РФ затопило через підйом рівня води в річках з 27 червня.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В МНС РФ повідомляють, що з 28 червня йде евакуація населення. Однак багато людей досі залишаються в місті і поселеннях поруч. За даними адміністрації Тулуна, на 16:00 29 червня рівень води в річці Ія склав 1383 см при критичних відмітках 700.

За даними МНС РФ, в Тулунском районі підтоплено 13 населених пунктів, 1277 житлових будинків, в яких проживають 2817 осіб, у тому числі 538 дітей, 6 соціально значущих об'єктів. У багатьох не залишилося нічого, ні будинку, ні речей, ні продуктів. У місті затоплює вже не лише приватні будинки, а й багатоквартирні п'ятиповерхові будинки.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Мешканці скаржаться на непомірно високі ціни на продукти. Так, люди, які проживають до мосту через Ія повідомляють про вартість хліба до 100 рублів.

Про факти збільшення вартості продуктів влади нібито вже знають, але "припинити їх поки не виходить". Обіцяють розбиратися разом з правоохоронними органами.

На місцях паводку працюють рятувальники. Вони намагаються зробити все, що від них залежить, евакуюють людей. Проте жителі відзначають, що сил і коштів не вистачає, щоб надавати допомогу всім вчасно.

Деякі населені пункти Тулунского району виявилися відрізаними від світу.

Наводнение в Тулуне

Еще одно видео из Тулуна Иркутской области Кажется, фильм Водный мир все же был пророческим Видео: "МБХ медиа"

Geplaatst door Лентач op Zaterdag 29 juni 2019

Нагадаємо, після Криму Україна втратить ще один курорт.

Як повідомляв Знай. ua, на Закарпатті негода обрушилася на простих людей.

Також Знай. ua писав, що експерти розкрили страшний сценарій, під водою може зникнути все живе.