У Словенії звели статую на честь дружини президента США Дональда Трампа Меланії. Монумент з'явився у словенському містечку Севніца, де перша леді Америки провела частину свого дитинства.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Скульптуру у "наївному стилі" створив американський художник Бред Дауні. Статуя зображує Меланію в повний зріст у блакитній сукні та чоботях того ж кольору у вигляді давньослов’янської фігури. Перша леді немов на відстані вітає рідне місто.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До речі, саме в такому образі Меланія з'явилася на інавгурації Дональда Трампа. Тоді Меланія Трамп надихнулася образом іншої першої леді США Жаклін Кеннеді. Як і її попередниця, Меланія в день інавгурації чоловіка вибрала світло-блакитне вбрання від американського дизайнера Ralph Lauren.

Меланія Трамп (в дівоцтві Кнавс) народилася в 1970 році в місті Ново-Місце в Словенії. Воно входило до складу Соціалістичної Федеративної Республіки Югославії. Дитинство Меланія провела в невеликому провінційному словенському містечку Севніца. На початку 1990-х Меланія, змінивши прізвище та Інес покинула Словенію, щоб здобувати кар'єри моделей в Мілані.

Пізніше вона переїхала в США, де і познайомилася зі своїм нинішнім чоловіком Дональдом Трампом. Меланія є третьою дружиною президента, пара виховує сина Беррона Уільма, який народився 2006 році.

Нагадаємо, розпусна Меланія Трамп вийшла у світ без білизни: груди першої леді США бачили усі.

Раніше Знай.uа повідомляв, Єлизавета II і Міддлтон влаштували фурор на "вечірці Трампа".

Також Знай.uа писав, Перша леді вразила світ стрункою фігурою у стильному вбранні: завтра це будуть носити усі дівчата.