Перша леді США Меланія Трамп з'явилася на урочистому військовому параді на честь Дня Незалежності Америки в невдалому вбранні від Carolina Herrera.

Як виявилося, дружина Дональда Трампа вирішила на надягати для офіційного виходу білизну, і всі змогли побачити її груди, які просвічувалася крізь напівпрозору білу сукню.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В іншому ж образ Меланії Трамп можна назвати вдалим. Човники відтінку фуксії від Christian Louboutin вдало підійшли під кольорові смужки на вбранні. Перша леді з'явилася на параді з гладко укладеним волоссям і яскравим макіяжем з акцентом на очах.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп, перебуваючи з візитом у Великобританії, дав єдине інтерв'ю пресі, у якому пояснив свою фразу про "неприємну" герцогиню Сассекську Меган Маркл.

Раніше Знай.uа повідомляв, Єлизавета II і Міддлтон влаштували фурор на "вечірці Трампа".

Також Знай.uа писав, Меланія Трамп шокувала світ в'ялим тілом і втомленим виглядом.