Зірка голлівудського кіно й кумир мільйонів підлітків по всій планеті Камерон Бойс раптово пішов з життя. Актора не стало у віці 20 років після тривалої хвороби.

Про смерть актора повідомив один із членів його родини в офіційній заяві.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Камер Бойс помер суботу, 6 липня. Серце молодого хлопця зупинилося уві сні, коли раптово стався напад хвороби. Інші подробиці не уточнюються, точні причини смерті встановить експертиза.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Найбільшу популярність Камеру Бойсу принесли ролі в проектах Disney Channel – серіалі "Джессі" і фільмах серії "Спадкоємці". Так він взяв участь у картинах "Дзеркала" та "На гачку". Всього фільмографія Бойса налічує 22 роботи, що є величезним досягненням для його юного віку.

Камерон Бойс народився 28 травня 1999 року. Він жив в Лос-Анджелесі з матір'ю Ліббі Бойс, батьком Віктором, молодшою сестрою Майєю і собакою Сієнною. Цікавився хіп-хопом, брейк-дансом і грав у баскетбол. Разом зі своїми чотирма друзями він був членом команди з брейк-дансу X-MOB. Як говорив Камерон, він і дня не прожив без свого м'яча і баскетболу. У 2017 році Кемерон закінчив школу в Каліфорнії. Любив читати.

Акторську роботу знаменитий американець майстерно поєднував із навчанням. Чимало часу Камерон Бойс приділяв не тільки освіті, але й своєму блогу, що отримав значну популярність. Наразі за Іnstagram-сторінкою зірки стежать понад 8 мільйонів користувачів мережі, відтак ледь не щодня Камерон Бойс показував, як він проводить час. Увагу всіх привернуло останнє фото Камерона Бойса, опубліковане за день до його смерті. Хлопець обрав чорно-білі кольори для власного портрета, що прихильники назвали дуже символічним.

Нагадаємо, раптово зупинилося серце знаменитого українського актора: пішов слідом за коханою.

Як повідомляв Знай.uа, вертоліт з олігархом рухнув в одну мить, багато загиблих: збирався на святкування Дня народження

Знай.uа писав, помер засновник групи "Високосний рік" Ілля Калінніков: що підкосило артиста.