Через день після того, як у пасажирського лайнера Delta Air Lines в небі відмовила одна з турбін, транспортний літак Військово-повітряних сил США здійснив аварійну посадку в американському штаті Небраска через загоряння в двигуні.

Катастрофа сталася ввечері 11 липня з літаком Boeing E-3 Sentry, на якому перебувало шестеро пасажирів. Відомо, що літак вилетів зі штату Оклаома.

Читай Знай.иа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Через швидкість і інше не завжди можна побачити загоряння в двигуні. Коли він зменшив швидкість для посадки, ми побачили, що він горить", – розповів голова місцевої пожежної служби Скотт Осандер.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Повідомляється, що літак приземлився в аеропорту міста Лінкольн, після чого всіх пасажирів, які знаходилися на борту евакуювали за допомогою трапу. Саме повітряне судно зараз знаходиться на ремонті.

Нагадаємо, що слідчі ДБР взялися за розслідування падіння літака у Харківській області під час навчально-тренувальних польотів.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Полтавою розбився літак з українцями.

Також портал Знай.uа писав, що у російському місті Єкатеринбурзі військовий літак здійснив аварійну посадку.