У місті Сан-Паулу в Бразилії священик Марсело Россі почав свій виступ з висловлювання про те, що жінки з зайвою вагою не зможуть потрапити на небеса.

Про це повідомляє портал "Новости Ю".

"Товсті жінки не потрапляють в рай", - сказав святий отець.

Священик назвав свої скандальні слова спробою врятувати парафіян від обжерливості. Однак Марсело Россі не встиг пояснити справжнє значення сказаного, так як в цей момент агресивна дебела дівчина вибігла на сцену і штовхнула пастиря вниз.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Близько 50 тисяч шокованих віруючих встали зі своїх місць у час різкого падіння священика зі сходів на підлогу". йдеться в повідомленні

Пізніше представники церкви відзначили, що з пастором все в порядку, а за його стан здоров'я зараз всі моляться.

Звичайно, багато людей засудили вчинок повної дами, яка скинула священнослужителя зі сцени, однак самому потерпілому теж мало хто співчуває - мовляв, чи може простий служитель церкви брати на себе відповідальність за те, хто потрапить у рай, а хто ні?

Нагадаємо, викрито махінації "Європейської солідарності": сітки і проплачені голоси.

Як повідомляв портал Знай.uа, Вакарчук Порошенко звинуватив в атаках на партію "Голос".

Також Знай.uа писав, визначилася трійка лідерів серед кандидатів-мажоритарників у ВР у скандальному 94-му окрузі.