Російські лікарі поставили на залізні протези кішку британської породи Димку, яка втратила кінцівки у результаті ампутації. Як повідомляють місцеві ЗМІ, "британка" опинилася взимку на вулиці під час сибірських морозів.

"Вушок практично немає, замість лап у Димки залишилися кукси. Хвіст теж довелося розрубати у новокузнецькій лікарні. Лікарі доклали усіх зусиль, щоб врятувати кішечці життя", - розповідають лікарі.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Лікарі в місті Новосибірськ готувалися до операції півроку і моделювали Димці спеціальні протези, ретельно підбираючи розмір і матеріал. Зараз кішка відходить від операції і повільно звикає до залізних лапок, роблячи боязкі рухи.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Димка чудово адаптувалася до протезів. Вже зараз навчилася закопувати-прибиратися у туалеті, свербіти за вушком. Якщо її розсердити, то цієї ж "лапкою" і вдарити може",- розповідає ветеренар.

У клініці Димка знайшла собі друга - Рижика. Великий кіт теж пережив протезування після того, як обморозив лапки. Тепер вони діляться кормом і пирхають один на одного.

Нагадаємо, австралійка схудла на 5 розмірів без пластики і спорту, як їй це вдалося.

Як повідомляв портал Знай.uа, медики розповіли про найефективніший метод швидко заснути.

Також портал Знай.ua писав, Netflix показав перший трейлер довгоочікуваного серіалу Відьмак.