У США місцеву жительку звинуватили у вбивстві власної дитини після того, як вона впустила тримісячного малюка під час бійки біля магазину косметики.

26-річна Карен Лашун Харрісон побилася з невідомою жінкою у містечку Молтрі (штат Джорджія). Під час інциденту впустила сина на бетонну парковку, що вдалося зафіксувати на камерах відеоспостереження.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На кадрах видно, як Харрісон підходить до жінки, тримаючи сина в руці. Невідома б'є її супкой по голові, після чого Карен починає відбиватися, випустивши малюка. Незнайомий чоловік підбирає хлопчика, який залишається лежати на землі, поки жінки б'ються.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляють у поліції, горе-мама повезла дитину до лікарні лише на наступний день. Харрісон збрехала, що син отримав травму, коли за ним доглядала родичка.

На жаль, медикам не вдалося врятувати дитину. На даний момент Харрісон аррестовано, а жінці, з якою вона билася, не пред'явлено звинувачення. Поки неясно, що стало причиною конфлікту.

Нагадаємо, піл Києвом п'яні малолітки влаштували бійку з медиками.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Одещині маленька амазонка приструнила п'яного дебошира.

Також портал Знай.ua писав, у Києві кавказці рознесли популярний ресторан.