Великі штрафні санкції за образу почуттів віруючих ввела влада італійського містечка Саонара, який розташований в околицях Падуї. Відповідну постанову з'явилося на сайті муніципалітету.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно ст. 12 нової постанови муніципалітету, штраф у розмірі 400 євро будуть стягувати з осіб, які дозволять собі в громадському місці в денний час і години відпочинку неввічливі випади стосовно богів будь-якій релігії".

Дорога заборона на богохульство з'явилася з легкої подачі мера Саонари Вальтера Стефана і завдяки збільшенню сигналами городян про "дії, що суперечать громадської порядності". Градоначальник зізнався, що він не ставить перед собою завдання "вибивати гроші" у населення, а керується виключно виховними цілями.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Це не питання моралі, а питання культури і освіченості, яким протягом тривалого часу нехтували. Мені вкрай неприємно чути, як молоді люди, серед яких нерідко трапляються й дівчата, кричать і лаються, вставляючи Бога між словами. У себе вдома кожен має право робити те, що хоче, але на вулиці будьте ласкаві стримуватися", - пояснив свою позицію Вальтер Стефан в інтерв'ю міланської Corriere della Sera.

Про нововведення влада збирається повідомити жителям міста і туристам з допомогою листівок, які надрукують на чотирьох мовах: італійською, англійською, китайською та румунською.

Нагадаємо, кого і за що в давнину саджали на кол.

Як повідомляв Знай. ua, священик знайшов спосіб повернути молодь до церкви.

Також Знай. ua писав, що американець розіп'яв себе на Рибальському мосту.