Стало відомо, скільки дітей планують принц Гаррі і Меган Маркл. Так, у розмові з антропологом Джейн Гудолл герцог Сассекський зізнався, що не збирається заводити більше двох нащадків.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Двоє дітей – це максимум. Я завжди думав про те, що ми тут лише гості. І, звичайно ж, ми повинні подбати про те, щоб залишити щось хороше на цій планеті для наступного покоління. Кожному з нас важливо це пам'ятати", - заявив принц.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що в пресі вже з'явилася інформація про те, що після народження первістка Гаррі і Меган збираються якомога швидше "приступити до роботи" над новою дитиною. Так, принц і його дружина планують завести дитину після туру в Південну Африку, який відбудеться вже цієї осені.

Нагадаємо, Меган Маркл шокувала вибором сукні за $2,3 тис. для фото Vogue.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл звинувачують у крадіжці.

Також портал Знай.ua писав, шанувальники герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон вважають, що вона знову вагітна.