Президент Росії Володимир Путін підписав закон, який спрощує надання окремим категоріям іноземних громадян, в тому числі і українцям, дозволу на тимчасове перебування і отримання виду на проживання в РФ.

У п'ятницю, 2 серпня, Путін схвалив документ, прийнятий Держдумою 23 липня. Законом передбачається, що дозвіл на тимчасове проживання без урахування затвердженої квоти може бути видано іноземцям, які є громадянами України, які постійно проживали на території України і визнаними біженцями, або якщо вони отримали тимчасовий притулок на території РФ.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Путін
Путін

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Закон також спрощує отримання виду на проживання в РФ тим, хто володіє російською мовою і бажає жити в Росії.

Путін
Путін

Термін розгляду заяв про видачу дозволів на тимчасове проживання скоротився з 6 до 4 місяців.

Нагадаємо, Ірина Луценко нарвалася на гнів українців, не дають в образу Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, Макрон запросив Путіна на серйозну розмову.

Також портал Знай.ua писав, Зеленський заручився потужною підтримкою зі Сходу.