Дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон у Лестерском університеті в свій час проводила зустріч з британцями. На заході Кейт розповіла, що її невістка Меган Маркл очікує народження дитини. Тоді очікуване поповнення в королівській родині не було таємницею для громадськості.

Про цю історію пишуть британські ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Тепер Знай.иа стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Вже було оголошено навіть ім'я хрещеного батька дитини. На цю почесну місію погодився Джордж Клуні. Цей вибір був не випадковий, оскільки американка Меган Маркл була досить успішною кіноакторкою і Клуні для неї не просто друг, але і колега.

Ангажування Клуні разом з його дружиною на роль хрещених батьків сталося під час весілля Джорджа на озері Грудкою, на якій були присутні герцог і герцогиня. Публіка негайно обрушила на Міддлтон шквал питань, пов'язаних з її ставленням до цієї новини. Важливою темою для англійців залишається негласна конкуренція між принцесами. Багато спостерігачів дорікають Кейт у наслідуванні стилю та поведінці покійної леді Діани.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон і принц Вільям на межі, втомилися терпіти: "Один маршрут, але різні човни".

Як повідомляв Знай.uа принц Гаррі приголомгив заявою про вагітність Меган Маркл: буде двоє.

Знай.uа писав, ось що робить з чоловіками шлюб: принц Гаррі лисіє через Меган Маркл, в королівській родині паніка.