У середу, 7 серпня, у селі Кой-Таш в Киргизстані силовики почали штурм резиденції колишнього президента Алмазбека Атамбаєва. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За інформацією журналістів, на територію будинку Атамбаєва увірвалися бійці спецназу. Чутно постріли, але поки що незрозуміло, хто саме стріляє. З боку Атамбаєва обороняються камінням.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відео з місця події видно, що кілька людей отримали поранення, а над селом літає вертоліт.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Атамбаєв очолював Киргизстан з 2011 по 2017 рік. Незабаром після відставки на найближчих соратників екс-президента порушили кримінальні справи за звинуваченнями в корупції. Генпрокурор Киргизстану викликала Атамбаєва на допит в якості свідка, але той відмовлявся приходити. Раніше він стверджував, що готовий до збройного нападу.

Geplaatst door Мирбек Айтикеев op Woensdag 7 augustus 2019

На території резиденції екс-президента Алмазбека Атамбаєва почалася пожежа. Спецназ веде стрілянину в повітря, а протестувальники штурмують будівлю. Варто зазначити, що про точне місцезнаходження Атамбаєва досі не відомо.

Прихильники Атамбаєва намагаються увійти всередину будівлі. Вони повністю оточили резиденцію. Спецназ відступає. У той же час співробітники спецназу, які перебували всередині будівлі, здалися.

Нагадаємо, оккупанти наплювали на Мінськ і влаштували нове пекло.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський озвучив теми переговорів з Ердоганом.

Також портал Знай.ua писав, харківського борця з "лісовою мафією" зацькували через дружбу з Зеленським.