Стало відомо, що у середу, 14 серпня, у російському Санкт-Петербурзі на Васильєвському острові в бізнес-центрі "Ленінград", загорівся дах будівлі. Вогонь вмить поширився на площу 200 квадратних метрів. Про це пишуть російські ЗМІ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Таким чином, в результаті сильної пожежі обвалилася покрівля будівлі.

Варто відзначити, що під час НП була зроблена термінова евакуація, внаслідок якої будівлю покинуло майже 600 місцевих громадян.

До того ж, чорні густі клуби диму було видно навіть здалеку. Цій моторошній пожежі присвоєно третій ранг складності. З вогнем борються близько 40 пожежних та 11 одиниць техніки.

Також у даного бізнес-центру частково обвалилася покрівля. Даних про постраждалих поки не надходило.

Нагадаємо, що на рибальському судні в районі російського Туапсе на Чорному морі в неділю, 11 серпня, сталася пожежа. В результаті чого корабель рибалок потонув.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Також портал Знай.ua писав, що Сполучені Штати Америки відреагували на ядерну аварію на військовому полігоні в Архангельській області Російської Федерації, де загинули місцеві військові, фахівці "Росатому".