У мережі з'явилася інформація про нове кадрове призначення серед чиновників. Так, повідомляється, що чемпіонка Європи з дзюдо 2003 року, а нині дипломат Раша Срака стала новим надзвичайним і повноважним послом Словенії в Росії.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У мережі є інформація щодо "випадковості вибору на користь чемпіонки, називаючи колишню спортсменку найдостойнішою з усіх кандидатур для роботи в дипломатичній місії в Москві2.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Однак фактів, які підтверджують цю інформацію немає. За офіційними даними надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Словенія в Російській Федерації залишається Бранко Раковец.

До свого призначення Послом у Москву Бранко Раковець був координатором проекту "Східне партнерство" у Міністерстві закордонних справ Словенії, керував Сектором Східної Європи і Середньої Азії, Службою верифікації та управління. У 2012 – 2016 рр. був Послом в Македонії, працював також в дипмісіях Республіки Словенії в Подгориці (2003-2007), Москві (1996-2000) та Бонні (1992-1996)

Нагадаємо, що у Зеленського зробили тривожну заяву про вторгнення Росії: "Повномасштабна повітряна операція..."

Як повідомляв Знай.uа, СБУ передала Нідерландам матеріали справи щодо MH17: що відомо зараз про криваву катастрофу.

Також портал Знай.uа писав, у США зробили важливу заяву про зброю для України: "Ми готові".