В 2019 літо накрило спекою не одну лише Україну і територію Європи, але і Арктики.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Національна адміністрація океанічних і атмосферних досліджень (NOAA) передає, що в цьому році зафіксували аномальну температуру на Полярному колі. Метеорологічна станція знаходиться в Швецкии, і вона показала рекордні 34,8 градусів тепла у липні в Арктиці, повідомляє Gizmodo.

Шокуючу температуру зафіксував шведський форпост Маркусвинса на південній околиці полярного кола 26 липня.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Дік Арндт, кліматолог з NOAA, сказав, що така температура "виявилося рекордно високою на північ від полярного кола", і це перший випадок в історії.

Нагадаємо, раніше Чорнобиль породив монстрів: те, що знайшли в зоні відчуження, шокує неймовірними розмірами.

Також Знай.uа писав, що готують собі на сніданок українські зірки.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про Зорепад Персеїди: коли спостерігати яскраве явище за останні 100 років і як його зловити на камеру.