Меган Маркл і принц Гаррі змушені зробити непростий вибір і визначитися з роллю, яку вони повинні будуть грати в майбутньому, пише Рoliteka. Наразі герцоги Сассекські знаходяться на роздоріжжі - вони більше не можуть бути і знаменитостями, і державними службовцями одночасно.

Остання ситуація з приватними перельотами під час відпочинку на Ібіці і Ніцці на віллі Елтона Джона показала, що Меган і Гаррі більше схиляються до того, щоб залишатися зірками. Бо саме вони мають право на подібні витівки.

Письменниця і королівський експерт Анжела Левін зазначає, що пара повинна обирати між тим, щоб бути знаменитостями або членами королівської сім'ї. Відразу все не буває.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Тип королівської ролі, яку Меган і Гаррі хочуть виконувати, здається все більш заплутаним: слухняні державні службовці або друзі знаменитостей?" - говорить експерт.

Анжела Левін провела 15 місяців, супроводжуючи принца Гаррі. Вона розповіла, що для Гаррі роль члена королівської сім'ї ніколи не була простою.

Одного разу принц сказав їй: "Якщо ви народилися в (королівської сім'ї), як ми, я думаю, це нормально відчувати, що ви цього не хотіли", - розповідає письменниця.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Гаррі завжди гнітило те, що він прославився не завдяки своїм старанням і таланту, а просто тому, що народився в особливій сім'ї.

Нагадаємо, Меган Маркл зробила жорстку заяву про своєму первістку: йде по стопах Єлизавети.

Як повідомляв Знай.uа, Міддлтон зворушливо привітала принца Чарльза з річницею: Instagram засвітився щастям.

Знай.uа писав, Кейт Міддлтон прикрасила дочка в лахміття: заощаджує на святому.