У суботу, 31 серпня, невеликий легкомоторний літак розбився в Підмосков'ї, селі Минино (Клинський район). В результаті нещасного інциденту загинула одна людина.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За останніми даними, поранена одна дитина, яка перебувала на борту авіасудна.

Як повідомляють джерела, на борту авіасудна знаходилися дві людини-пілот і 12-річна дівчинка.

Від удару об землю машину розірвало на частини. Пілот загинув. У дитини підозра на перелом хребта. Зараз її терміново везуть в найближчу лікарню.

Нагадаємо, що у Бродах Львівської області під час навчань впав військовий вертоліт Мі-2, на борту якого перебували двоє людей.

Як повідомляв портал Знай.ua, 20 серпня, біля берегів грецького острова Порос розбився вертоліт, на борту якого знаходилися три людини.

Також портал Знай.ua писав, що 17 серпня, невеликий літак під назвою Cessna 303, на борту якого знаходилися три людини, впав прямо на житловий будинок недалеко від американського міста Покипси.