Ураган "Доріан" рухається у бік штату Флорида. У п'ятницю, 30 серпня, стало відомо, що він посилився до 4 ступеня небезпеки з 5 можливих.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стихія зі швидкістю 215 км/год рухається в бік Багамських островів. Фахівці прогнозують, що до узбережжя Флориди "Доріан" добереться до вечора в понеділок, 2 серпня. Він може принести катастрофічні наслідки всьому штату.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Президент США Дональд Трамп, як і Губернатор Флориди Рон Десантіс, оголосив про надзвичайний стан для всього штату. Влади Багамських островів підписали наказ про евакуацію населення частин Великий Багами і островів Абак, розташованих на півночі архіпелагу.

Місцеві жителі намагаються масово покинути Флориду до того, як у понеділок закриють міжнародний аеропорт Орландо. При цьому губернатор штату вже задіяв 2500 військовослужбовців Національної гвардії і ще 1500 перебувають у режимі очікування.

Влада закликає населення запасатися їжею, водою і ліками як мінімум на найближчий тиждень. Люди шикуються в черги в супермаркетах за запасами і паливом, у разі евакуації просять забирати з собою домашніх тварин.

"Я хочу особисто переконатися, що всі ресурси федерального уряду будуть спрямовані на ліквідацію наслідків урагану. Тому я вирішив відправити до Польщі замість себе віце-президента Майка Пенси наприкінці цього тижня", - заявив Трамп під час виступу в Білому домі.

Нагадаємо, зустріч Трампа з Зеленським під загрозою зриву.

Як повідомляв Знай. ua, ураган скасував зустріч Трампа і Зеленського.

Також Знай. ua писав, що безжальна стихія втрутилася в плани Зеленського..