У суботу, 31 серпня, поблизу міста Альта (Норвегія) розбився вертоліт, в результаті чого загинули шестеро людей. Про це повідомляє VG.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

На борту даного вертольота, крім самого пілота, перебували ще п'ятеро осіб у віці близько 20 років. За даними джерела відомо, що вони вирушали на музичний фестиваль.

Співробітники екстрених служб виявили на місці жахливої аварії п'ять тіл, шостий потерпілий помер вже в лікарні.

Слід зазначити, що причини та обставини аварії вертольота встановлюються.

Нагадаємо, що український льотчик і підполковник Юрій Шпилька на бойовому винищувачі Су-27 у польському місті Гдиня на авіашоу "Gdynia Aerobaltik 2019" підкорив всіх неймовірним майстерністю.

Як повідомляв портал Знай.ua, 31 серпня, невеликий легкомоторний літак розбився в Підмосков'ї, селі Минино (Клинський район). В результаті нещасного інциденту загинула одна людина.

Також портал Знай.ua писав, що американський аерокосмічний гігант Northrop Grumman оголосив, що його компактна, легка система самозахисту для вертольотів вже готова до випробувань.