Відомий астролог Рассел Грант порадив герцогині Кейт Міддлтон по мірі розвитку її життя королівської сім'ї вживати різних заходів, щоб хоч якось відволіктися від повсякденних турбот та проблем.

Нагадаємо, що Кейт вийшла заміж за принца Вільяма в 2011 році і миттєво стала однією із найупізнаваніших осіб у світі, тому їй потрібно приділяти більше часу особистому іміджу, вважає астролог.

Кейт Миддлтон
Кейт Миддлтон

Кейт і Вільям за весь час подружнього життя завели трьох дітей – принцеса Шарлотта, принц Луї і принц Джордж. Завдяки дітям, зростаючої ролі в королівській сім'ї і пильної уваги засобів масової інформації, тиск на герцогиню тільки збільшився.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Астролог виходячи зі знака Зодіаку Кейт дав прогноз і кілька порад герцогині. Кейт народилася 9 січня 1982 року і є Козерогом. Маючи це на увазі, Рассел пише: "зміна обстановки буде терапевтичною. Подорож у далеке місце дасть вашій уяві шанс розкритися. Враження будуть казково романтичними. Легше встановити контакт з вашим партнером, коли ви уникаєте тиску в повсякденному житті. Ви обидва вже давно чекаєте на зміни".

Нагадаємо, Меган Маркл повернеться в кіно наперекір усім: палац в паніці, за герцогиню всерйоз взявся Голлівуд.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський і принц Вільям: як правителі вели своїх дітей до школи і чому між ними прірва.

Знай.uа писав, донька принца Вільяма і Кейт Міддлтон змінює прізвище: що відбувається в королівській сім'ї.