Стало відомо, кого з некровних родичок британська королева Єлизавети II любить більше за всіх. І як з’ясувалося, Її Величність віддає перевагу Софі, графині Вессексі, пише газета The Sun.

Нагадаємо, що уродженка Софі Ріс-Джонс, дочка продавця автомобілів і колишня власниця PR-агентства, вийшла заміж за молодшого сина королеви принца Едварда ще в 1999 році.

Простолюдинкою Софі нелегко було адаптуватися до життя в королівській родині. Однак вона впоралася з цим складним завданням блискуче, заслуживши любов і повагу королеви. До того ж Едвард - єдиний з чотирьох дітей королеви, якому вдалося уникнути розлучення. У зв'язку з чим Єлизавета цінує Софі дуже високо.

Їй подобається суспільство графині, яка діє на неї заспокійливо. Саме 54-річну Софі найчастіше можна побачити на задньому сидінні королівського автомобіля, поруч з Єлизаветою.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відзначимо, що запрошення в машину королеви - знак особливої ​​прихильності. І серед усіх родичок Єлизавети (включаючи її рідну дочку принцесу Анну) Софі є переможницею цього негласного змагання.

Як пише видання, персонал палацу в Сандрінгемі і в замку Балморал жартома б'ються об заклад - кого королева попросить приєднатися до неї в поїздці. І в дев'яти випадків з десяти її супутницею стає Софі.

«Вона їй як ще одна дочка - так вони близькі. Вона користується довірою королеви більше, ніж герцогиня Корнуольська Камілла або герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон », - стверджує високопоставлене джерело в палаці.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.